Hírek

Szita Károly: bennünket, magyarokat a szabad döntés, a szabad akarat éltet

"Mi, kaposváriak pedig a legnagyobb bajban is erőt merítettünk szabadságszeretetünkből és a közösség erejébe vetett hitünkből. És cselekedtünk. Cselekedtünk legjobb tudásunk szerint, hogy megcélozzuk a legkevesebbet és a legtöbbet..."

Tovább olvasom

Már áprilistól jóváírják a 12 ezer forintot

A távfűtéses lakásban élőkön kívül további 3,5 millió magyar gázhasználó polgárnak kedvez a téli rezsicsökkentés. Szita Károly polgármester Kaposvár példáján keresztül mutatta be, mekkora előnyökkel jár, ha egy közösség saját tulajdonba veszi a szolgáltató cégeket.

Tovább olvasom

Szita Károly: a kaposváriak átlépték saját árnyékukat, és erős várost építettek

Kaposvár nehéz, ám sikeres évet zárt, hiszen olyan léptékű fejlesztést indíthatott el a város, amelyre eddigi történelmében még nem volt példa.

Tovább olvasom

Kaposvár Város Díszpolgára: Gerber András és Varga József kapta a kitüntetést

Kaposvár város napján idén is elismerték azokat a kaposváriakat, akik kimagasló teljesítményt nyújtottak, és öregbítették a város hírnevét.

Tovább olvasom

Rekorddal zárt a Seuso-kiállítás

Minden eddiginél több látogatót vonzott a Seuso-kiállítás a Rippl-Rónai Múzeumba, melynek történetében korábban egyetlen tárlatot sem tekintettek meg ilyen rövid idő alatt ennyien.

Tovább olvasom

Számítógépeket kapnak a magányos kaposvári idősek

Az otthonukat elhagyni nem tudó 65 év felettiekre fókuszáló programban Kaposváron 141 fő részére biztosítanak laptopot, internet-szolgáltatást és az alapfokú digitális kompetenciák elsajátításához szükséges oktatást.

Tovább olvasom

Kaposvár fejlődik

Instagram