Hírek

Szita Károly: a kaposváriak átlépték saját árnyékukat, és erős várost építettek

Kaposvár nehéz, ám sikeres évet zárt, hiszen olyan léptékű fejlesztést indíthatott el a város, amelyre eddigi történelmében még nem volt példa.

Tovább olvasom
Kaposvár Város Díszpolgára: Gerber András és Varga József kapta a kitüntetést

Kaposvár város napján idén is elismerték azokat a kaposváriakat, akik kimagasló teljesítményt nyújtottak, és öregbítették a város hírnevét.

Tovább olvasom
Rekorddal zárt a Seuso-kiállítás

Minden eddiginél több látogatót vonzott a Seuso-kiállítás a Rippl-Rónai Múzeumba, melynek történetében korábban egyetlen tárlatot sem tekintettek meg ilyen rövid idő alatt ennyien.

Tovább olvasom
Számítógépeket kapnak a magányos kaposvári idősek

Az otthonukat elhagyni nem tudó 65 év felettiekre fókuszáló programban Kaposváron 141 fő részére biztosítanak laptopot, internet-szolgáltatást és az alapfokú digitális kompetenciák elsajátításához szükséges oktatást.

Tovább olvasom
A hagyományokhoz hűen idén is köszöntötték a nagyadózókat a Városházán

A helyi gazdaság – így pedig Kaposvár is – erősödött, nőttek az adóbevételek is, miközben az elmúlt húsz év során 2017-ben volt a legalacsonyabb a városban a munkanélküliség.

Tovább olvasom
Új időszámítás kezdődik Kaposvár életében a 67-es gyorsút megépülésével

Szita Károly: amikor aláírtuk a 67-es gyorsút megépítéséről szóló megállapodást, úgy fogalmaztam, hogy ez a fejlesztés felér egy lottóötössel a kaposváriak számára.

Tovább olvasom

Kaposvár fejlődik

Instagram