Hírek

A Kossuth tér lett Európa legszebb főtere

Legvirágosabb Magyar Városként nemzetközi sikert is elért Kaposvár, hiszen városunk nyerte el az Entente Florale Europe 2017-es versenyén a legszebb főtérnek járó különdíjat.

Tovább olvasom
6,5 milliárd forintból fejleszti Kaposvár a szennyvíztisztító telepét

A fejlesztés eredményeként a létesítmény nagyobb hatékonysággal tudja majd megtisztítani a folyékony hulladékot. Ráadásul energetikailag önellátó lesz.

Tovább olvasom
Világszínvonalú lesz a Csiky Gergely Színház színpadi technikája

Világviszonylatban is korszerű, Magyarországon még kevés helyen alkalmazott színpadi technikája lesz a 9 milliárd forintból jövő megújuló teátrumnak.

Tovább olvasom
Folytatódik a nyáron szüneteltetett munka a dél-balatoni vasútvonalakon

Fonyód és Kaposvár között szeptember 1-től, Szántód-Kőröshegy és Balatonszentgyörgy között pedig szeptember 11-től újra vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Tovább olvasom
Újabb kerékpárutak és további 14 közbringaállomás épül Kaposváron

A Németh István Program részeként egymilliárd forintból újul meg és bővül Kaposvár kerékpárút-hálózata, valamint a közbringarendszer is.

Tovább olvasom
Segítse Ön is Kaposvár településképi arculati kézikönyvének kidolgozását!

Célja, hogy meghatározza a város jellemzőit, értékeit, eltérő karakterű településrészeit, majd ez alapján építészeti ajánlásokat fogalmazzon meg szöveges és képi formában az egységes településképhez való illeszkedés céljából.

Tovább olvasom

Kaposvár fejlődik

Instagram